Verbruiksartikelen

Handdoekrol gelamineerd papier

Zachte en stevige handdoekrol met gelamineerd papier. Heeft een groot absorptievermogen en scheurt niet als het nat wordt. Ideaal voor automaten die het gebruikte stuk papier terug oprollen.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Voelt stevig aan

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Scheurt niet door

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Ecolabel

images/icons/icoon_Topkwaliteit.svg

Ideale kwaliteit

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Altijd-proper-zonder-zorgen.svg

Geen zorgen voor jou

Het Ideale gelamineerd papier is de perfecte vulling voor de Integra handdoekautomaat, en is geschikt voor elke standaard handdoekautomaat. De rol bevat 55 meter drielaags dik celstofpapier en levert gemiddeld 275 schone handdoekporties af.

Milieuvriendelijke en efficiënte tip: na het gebruik als handdoekrol kan dit papier nog perfect herbruikt worden als poetsdoek. Vooral nuttig in sectoren waar bijvoorbeeld veel smeeroliën of inkt gebruikt wordt zoals in de automobielsector of grafische industrie. Wees slim, en schenk je gebruikte handdoekrol een tweede leven!

Kenmerken

  • 3-laags 100% cellulose
  • 55 meter per rol
  • Per doos 12 rollen

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld.

Technische Fiche Handdoekrol Gelamineerd

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100