Professionele servicematten

Rode lopers

Een rode loper valt op. Schreeuwt om aandacht. Roept “hier is het te doen”. Het lokt de blikken van voorbijgangers en nodigt mensen uit om binnen te komen. De felrode lopers van Ideale capteren het vuil in de vezels zodat het zicht van je loper altijd netjes is.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Felrode lopers

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Feilloos en feestelijk

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Stof verdwijnt in de vezels

images/icons/icoon_Alles-in-goeie-staat.svg

Alles in goede staat

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Stipte omwisseling

images/icons/icoon_Alles-netjes-zonder-zorgen.svg

Geen omkijken naar

Rode lopers voor frequent gebruik
Met een rode loper kan je je bezoekers permanent feestelijk ontvangen. De Ideale lopers zijn felrood van kleur en vangen het vuil op net onder de high twist nylon vezels. Je rode loper ziet er altijd feilloos stralend uit. Ook zwarte lopers zijn verkrijgbaar.

Service systeem zonder zorgen
De werking van antivuilmatten blijft enkel behouden wanneer ze regelmatig professioneel gereinigd worden. Bij Ideale nemen we je dit alles uit handen. Dankzij ons vlekkeloos service systeem vermijd je vuile matten en heb je geen aankoop- of slijtagekosten.

De lopers bij Ideale zijn beschikbaar via permanente verhuur met automatische reinigingsservice. Wij bieden ze niet aan voor verhuur op korte termijn.

Toepassingen

  • Entrees van winkels en zaken
  • VIP doorgangen

De rode loper is beschikbaar in hoeveelheden van 120 op 180 cm. Ook maatwerk of zwarte lopers zijn mogelijk, vraag ons advies.

 

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100