Handwissers

Handwisser telescopisch

Met de extralange handwisser van Ideale kan je dankzij zijn telescopische steel tot 1,8 meter stof verwijderen tot 4 meter hoog. Lichtgewicht, extra wendbaar en ergonomisch. Ideale wissers trekken stof krachtig aan en leveren je gegarandeerd tijdswinst op.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Extralange telescoopsteel

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Krachtige stofopname

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Eco-textiel

images/icons/icoon_Tijdswinst-en-kostenbesparend.svg

Tijdswinst en kostenbesparend

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte omwisseling

images/icons/icoon_Topkwaliteit.svg

Altijd topkwaliteit

Extralange handwisser
Met deze extralange handwisser met telescoopsteel kan je moeiteloos in de hoogte werken. De lichtgewicht steel rekt uit tot wel 1,8 meter.

Om geen stof te doen opwaaien zoals een borstel, zijn de handwissers van Ideale gemaakt van high twist nylon garens die bijzonder veel stof en vuil capteren. De garens bestaan voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde petflessen en 50% uit zuiver nylon granulaat. Ze strengelen nooit in elkaar en blijven steeds optimaal werken. Onze Ideale impregnatie met frisse biologisch afbreekbare vuilvangzeep verhoogt hun stofopname met 33% ten opzichte van traditionele (katoenen) wissers. De zeep zorgt ervoor dat stof en vuil zich in de vezels vastzet en laat geen sporen na op de vloer.

Propere wissers zonder zorgen
Tijdens elke service beurt worden de handwissers diep gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met fris geparfumeerde, biologisch afbreekbare vuilvangzeep. Deze wasbeurt herstelt telkens opnieuw de volledige opnamecapaciteit van de wissers. Ondertussen werk jij verder met alweer proper materiaal, zonder er iets voor te doen. Voor deze service staat Ideale bekend. Probeer het zelf eens uit!

Toepassingen
Telescopische handwissers zijn vooral handig als je vaak in de hoogte moet werken. Het vermijdt sleurwerk met trapladders en je hoeft ook niet langer op stoelen te balanceren. Hun magnetische aantrekkingskracht op stof werkt ook uitstekend in hoge hoeken.
Dankzij hun lichtheid en flexibiliteit is de Ideale handwisser voor iedereen makkelijk in gebruik.

 

De ergonomische handwisser van Ideale is 45 cm lang. De telescoopsteel kan tot 1,8 meter lang uitgetrokken worden.

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100