Automaten

POD autocut handdoekautomaat

Wordt de handdoekrol al te snel vervangen om niet zonder papier te vallen? Dan is de POD een Ideale oplossing: deze handdoekrolautomaat heeft plaats voor een volle rol en een restant rol die voortaan niet meer vroegtijdig weggegooid wordt.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Afscheurbare handdoekrol

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Kostefficiënt systeem

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Zuinig voor grotere verbruiken

images/icons/icoon_Montage-en-onderhoud-door-Ideale.svg

Montage en onderhoud door Ideale

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Alle-administratiewerk-door-Ideale.svg

Alle administratiewerk door Ideale

Wil je bewust omgaan met afval? Dat kan met de POD autocut handdoekautomaat. Dankzij de reservefunctie wordt een handdoekrol volledig opgebruikt voordat een nieuwe wordt aangewend. Niet alleen valt je automaat hierdoor nooit meer zonder papier, ook je papierverbruik daalt. Dankzij het doorzichtige kijkvenster kan je de voorraad in het oog houden.

Deze POD autocut handdoekautomaat heeft zowat de grootste capaciteit die beschikbaar is op markt en is vooral van nut in drukbezochte toiletruimtes. Je scheurt van de papieren rol van 140 meter lang (en 20 cm breed) tot wel 500 schone porties af.

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld. Ook de plaatsing van de automaat wordt door onze servicemedewerkers verzorgd.


Afmetingen POD Handdoekautomaat

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100