Verbruiksartikelen

Plantaardige ontvettende zeep

Professioneel alkalische en super ontvettende zeep voor vloeren en oppervlakken. Ook ideaal om ergonomische matten op de grond te hechten zonder slipgevaar. Biologisch afbreekbaar en geschikt voor de voedingsindustrie.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Ecolabel

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Ultra-ontvettend

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Geschikt voor de voedingsindustrie

images/icons/icoon_Topkwaliteit.svg

Ideale kwaliteit

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Altijd-proper-zonder-zorgen.svg

Geen zorgen voor jou

Is je vloer glad of bevuild met oliën en vetten en heb je Ideale ergonomische matten in gebruik? Dan bevelen we deze speciale, plantaardige zeep aan die de keramische tegel onder de mat op de juiste manier ontvet en weer antislip maakt.

De Ideale zeep werkt snel en diepgaand in op alle minerale en organische vervuiling, ook op rubberen sleepsporen, wielsporen, resten van deurrubbers of schoensporen. Het gamma dat Ideale selecteerde bevat ingrediënten van plantaardige oorsprong en staat borg voor uiterst doeltreffende en milieuvriendelijke producten. Deze zeep kan manueel en in de schrob-zuigmachine gebruikt worden. In lage dosering is deze plantaardige zeep ook geschikt voor het courante onderhoud van vloeren en tegelvloeren in supermarkten en industrie.

  • biologisch afbreekbare vloerzeep
  • pH waarde: +/- 11,3 à 10 g/l
  • 0.5% voor regulier (dagelijks) onderhoud
  • vanaf 3% voor een renoverende reiniging van de oppervlakken
  • verpakt per 2 bussen van 5 liter, recycleerbare verpakking

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld.

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100